Vind jouw favoriete wintersportreis

Skireizen in de kijker

Ontdek ons volledig ski aanbod

We organiseren al 24 jaar skireizen naar Oostenrijk, Andorra en Italië. Samen met onze klanten beleefden we veel onvergetelijke momenten in de bergen. En het is een plezier om samen te werken met onze vaste hotels in de Alpen. Op naar nog vele leuke jaren & momenten...

Boek met een gerust hart

We willen dat je ontspannen op vakantie kan met Carolus Ski. Is er op jouw bestemming op moment van vertrek een negatief reisadvies omwille van COVID-19, dan krijg je uiteraard je geld terug, ook als je betaald hebt met een voucher.

Geen onaangename verrassingen tijdens jouw reis. Veel extra's zijn inbegrepen en duidelijk vermeld per bestemming.

Verblijfstaks steeds inbegrepen

In onze basisprijs is de verblijfstaks steeds inbegrepen. Geen onaangename verrassingen op het einde van uw reis.

Nederlandstalige reisleiding

Geniet van jouw vakantie zonder zorgen. De reisleiding zorgt ervoor dat alles vlekkeloos loopt tijdens jouw vakantie. Je kan bij hen terecht voor vragen omtrent skipassen, skihuur en skilessen, maar ook bij eventuele problemen of voor een leuke babbel.

Ons moto luidt: geen skireis, zonder skipas! Aangezien de skipas in de totale prijs zit inbegrepen, hoef je geen onverwachte kosten te verwachten tijdens het doorlopen van het boekingsproces of op de bestemming.

Ontbijt bij aankomst en diner voor de terugreis is steeds inbegrepen

Op alle skireizen naar Oostenrijk, Italië en Andorra is steeds het ontbijt bij aankomst en diner voor de terugreis inbegrepen. Lekker makkelijk!