Jou een fantastische reiservaring aanbieden, dat is en blijft één van onze belangrijkste drijfveren. Want, niet alleen de bestemming is belangrijk, ook de rit op zich moet een reisbelevenis zijn. Met altijd een ultiem comfort én de veiligheid van onze klanten voor ogen!

SETRA TOPCLASS, ONTWIKKELD OM JOU VERSTELD TE DOEN STAAN!

Onze autocars zijn dé maatstaf voor exclusieve touringcars en synoniem voor reizen op hoog niveau. Met een hoog comfort, eersteklas dienstverlening tot in de kleinste details en een baanbrekend, karakteristiek design bevinden onze Setra-autocars zich op eenzame hoogte in hun klasse. Zo bieden onze autocars aan onze passagiers en chauffeurs een comfort dat zijn gelijke niet kent en dat van elke rit een zeer aangename ervaring maakt. De hoge veiligheidsstandaard en de grote verscheidenheid aan uitrustingsmogelijkheden laten nauwelijks een wens onvervuld. Met de eersteklas dienstverlening van Setra laten we op onze beurt zien hoe belangrijk we jou vinden. Welkom in onze Setra-autocars!

Snelle boekers kiezen zelf hun favoriete zitje in onze autocars. Maar, let op! Als je online boekt, worden de plaatsen in onze autocar automatisch toegewezen, rekening houdend met het aantal personen.

SKYVIEW CLASS

Luxe autocar | 46 seats | 13 m lengte

Dit is een nieuwe manier van reizen, onze Sky-View Class-autocars geven een andere dimensie aan comfort! Opgelet! Voor bepaalde reizen wordt onze Royal Class-autocar ingezet met 6 rijen vóór de trap en 5 rijen achter de trap. PANORAMISCH GLASDAK: loopt over de hele lengte van de autocar! MULTI-VISION SYSTEM: in dit type autocar heeft iedereen het gevoel op de eerste rij te zitten, dankzij een ‘WIDE VIEW CAMERA’ vooraan en verschillende LCD-schermpjes in de autocar... Absoluut topcomfort!

DUBBELDEKKER

Luxe autocar | 58 seats | 13,80 m lengte 

UNIEKE REISFORMULE

De luxe autocar biedt extra mogelijkheden: zo start de reis al van bij het vertrek. Omdat er zoveel luxe, comfort en service aan boord is, kom je relatief fit en uitgerust op je bestemming aan. Bovendien, kan je onderweg bezienswaardigheden bekijken. Mensen die een begeleide groepsreis meemaken, worden vaak zelfs al na enkele uren goede vrienden. Ook op het vlak van veiligheid mag je in onze autocars op beide oren slapen: jouw reis verloopt rimpelloos en we brengen jou veilig weer thuis...

GOED OM WETEN...

Rook je? Geen probleem, we houden regelmatig haltes, zodat je op tijd en stond een sigaret kan opsteken. We vragen echter met aandrang dat eenieder het absolute ROOKVERBOD aan boord respecteert.

JOUW BAGAGE

max. toegelaten bagage: 1 reiskoffer per persoon (afmetingen 60 cm hoogte / 25 cm breedte / 75 cm lengte) en 1 handbagage.
Let op! Een te grote handbagage gaat altijd ten koste van jouw zitcomfort!