Nederland

Amsterdam

 • Busreis

Vanaf € 220

Bereken uw prijs

Amsterdam kan men best bestempelen als een veelzijdige, gezellige en excentrieke wereldstad, met een bonte mix van culturen! Amsterdam heeft één van de gaafste historische stadskernen van de wereld. Het is niet beroemd om z’n kerken en paleizen, maar om z’n monumentale woonhuizen. De grachtengordel met de talrijke bruggetjes draagt bij tot het charmante kader van de stad. Wat het allemaal nog aantrekkelijker maakt is de kleinschaligheid; alle bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van elkaar. We krijgen gedurende deze citytrip ook een algemene indruk van deze stad tijdens een boottocht over de Amsterdamse grachten en een stadswandeling langs de gezellige pleintjes en steegjes. We zullen al snel de sfeer voelen die in deze ‘multiculturele’ stad heerst. Op de koop toe kunnen échte cultuurliefhebbers hier hun hart ophalen in de verbazingwekkend talrijke musea die deze stad rijk is. Gezelligheid troef! Beleef Amsterdam samen met ons! 

Inbegrepen:

1 x diner, overnachting en ontbijtbuffet

reis en excursies met luxe autocar

audioguide systeem

deskundige begeleiding

BTW, wegen-, verblijf- en luchthaventaksen cfr. 23/11/2022

Niet inbegrepen:
 • tafeldranken
 • inkomgelden (richtprijzen zie programma)
 • persoonlijke uitgaven
 • reis- en annuleringsverzekering
Toeslagen
single kamer 11A: + € 45
Verzekeringstarief:

globale reisverzekering: € 9/dag/persoon.
enkel annuleringsverzekering: € 6.50/dag/persoon.

Reisformaliteiten:

geldige identiteitskaart volstaat.
Kinderen Kids-ID.

Opstapplaatsen:
 • Mol, carpark Postelsesteenweg 27
 • Hasselt, carpark Walenstraat 30
 • Antwerpen, Crowne Plaza Hotel
 • Sint-Niklaas, Hotel Serwir

 

Reisprogramma:

Ontbijt Diner

 • dag 1 Diner inbegrepen

  Verkenning stad

  Vertrek ’s morgens vanuit onze opstapplaatsen via Breda en Utrecht naar Amsterdam. Als eerste kennismaking met deze wereldstad voorzien we een grachtenrondvaart (ca. € 12). Na de vrije lunch maken we een stadswandeling door de historische kern van Amsterdam: van de Dam naar de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht met het Anne Frank-huis, richting Amstel, waar in de 17e eeuw de voorname burgers woonden. Anderen kunnen hun namiddag op eigen initiatief invullen. We hebben de gelegenheid om de gezellige Amsterdamse sfeer op te snuiven. ’s Avonds genieten we in ons 4*-hotel van een heerlijk diner. 

 • dag 2 Ontbijt inbegrepen

  Bezoek Zaanse Schans

  Na het ontbijt vertrekken we naar de Zaanse Schans, een unieke woon-werkbuurt met verschillende musea, molens, ambachten, restaurants en een bezoekerscentrum. Het geeft een uitstekend beeld over hoe de Zaanstreek er in de 17e en 18e eeuw heeft uitgezien. De Zaanse Schans is één van de toeristische topattracties van Nederland. We keren terug naar het centrum van Amsterdam voor de vrije lunch. In de namiddag mogelijkheid tot bezoek aan één van de talrijke, heel interessante Amsterdamse musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het ‘New Metropolis’… of waarom geen wandeling in het Vondelpark en even gezellig rondkuieren in de omgeving van het Leidseplein of langs de Leidse gracht... Omstreeks 17.00 uur vertrekken we via de Nederlandse autowegen huiswaarts. 

4*-hotel omgeving Amsterdam

Kamerbeschrijving

Comfortabele kamers met eigen badkamer uitgerust met bad/douche, toilet, haardroger, telefoon, flatscreen-TV, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en safe. WiFi.


Logies
11A: standaard éénpersoonskamer
22A: standaard tweepersoonskamer